Home » Poznati svjetski hoteli: Fisher Island Club, Majami, SAD
Putovanja

Poznati svjetski hoteli: Fisher Island Club, Majami, SAD

Ostrvo Fisher označava južnu granicu kanala Government Cut gdje brodovi za razonodu i ogromni brodovi za krstarenje iz Port Miamija plove i izlaze tokom dana. Ostrvo je dostupno samo jahtom, helikopterom ili trajektom, koji se nalazi pored MacArthur Causewaya, povezujući Miami Beach sa kopnom.

To je dom kondominijuma i kuća izgrađenih u ukusnom mediteranskom raskoši. Butik hotel, koji se sastoji od vila, vikendica i pansiona junior apartmana, smešten je oko istorijske vile Vanderbilt izgrađene 1920-ih. Ostrvo je zaista odredište samo za sebe i, kada stignete, ostatak Majamija ispari u svoj razrijeđeni zrak. Ipak, njegova lokacija je centralna za najbolje u Miamiju za one koji žele istraživati.

Čim se sa trajekta odvezete na ostrvo i napustite stvarni svijet za sobom, zavlada duh mira. Nijedan detalj nije zanemaren, od privatne pratnje koja vas vodi do hotela do pejzažnog dizajna i raskošne vile od krečnjaka u kojoj vas dočekuje čaša šampanjca i udobno sjedište tijekom prijave. Dio čari je privatnost.

Hotel ima samo 15 smještajnih kapaciteta, tako da nikada nije gužva, nikad se ne žuri, a osoblje je tu da udovolji svakom vašem hiru. Vila Vanderbilt idilična je od poliranog krečnjaka i mermera. Tu je polukružna staza sa privatnim vilama i vikendicama za rezidencijalni osjećaj. Hotel je povoljno pozicioniran uz plažu, spa centar, bazen i Garwood Lounge.