Home » Otvorena nova DOMOD poslovnica u Živinicama
Ekonomija

Otvorena nova DOMOD poslovnica u Živinicama

U prisustvu poslovnih partnera, kupaca, ljubitelja tehnike i brojnih posjetilaca u srijedu, 15. februara, u Živinicama je upriličeno svečano otvorenje DOMOD poslovnice na novoj lokaciji.

U prisustvu poslovnih partnera, kupaca, ljubitelja tehnike i brojnih posjetilaca u srijedu, 15. februara, u Živinicama je upriličeno svečano otvorenje DOMOD poslovnice na novoj lokaciji, saopćeno je.

Poslovnica se nalazi na adresi Prva ulica 78, u sklopu Tržnog centra Aden.

Uvažavajući potražnju u cijeloj BiH za širokom ponudom kvalitetnih proizvoda po jedinstvenim cijenama, DOMOD je kao najveći lanac salona tehnike u BiH, učinio potrebe kupaca svojim strateškim prioritetom i osigurao najbolji izbor akcijskih artikala iz asortimana međunarodnih brendova televizora, mobilne telefonije, IT opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa, potrebnih za svakodnevni život u modernom domu.

Ukoliko se želite uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta za kupovinu tehnike, posjetite novootvorenu poslovnicu u Živinicama u sklopu tržnog centra Aden i iskoristite mnoštvo pogodnosti i posebna sniženja svjetski poznatih brendova.

Akcija će trajati od 15. do 21. februara.

Radno vrijeme DOMOD poslovnice je od ponedjeljka do subote u periodu od 08 do 20 sati te nedjeljom od 10 do 18 sati.

Izvor: www.akta.ba