Home » Otvoren natječaj “Probudi dizajnera u sebi”, prilika svim kreativcima iz BiH
Ekonomija

Otvoren natječaj “Probudi dizajnera u sebi”, prilika svim kreativcima iz BiH

Natječaj “Probudi dizajnera u sebi”, napravljen je s ciljem pružanja prilike svim kreativcima iz BiH da svoje snove i ideje pretvore u djelo kroz jedinstvenu kolekciju nakita s vlastitim potpisom.

U prepoznavanju tržišta i potreba kupaca veliku podršku i zalaganje kompanija Ovnak ima i za mlade, ali prije svega talentirane osobe koji kao pojedinci nemaju mogućnost sami realizirati i tom prilikom ostvariti svoje snove. 

Jedan takav vid podrške Ovnak je pružio svim talentiranim osobama iz BiH kroz natječaj “Probudi dizajnera u sebi” gdje se pojedinac može izraziti kroz različite teme i prepustiti mašti, kreaciji i dizajniranju nakita. 

Natječaj “Probudi dizajnera u sebi”, napravljen je s ciljem pružanja prilike svim kreativcima iz BiH da svoje snove i ideje pretvore u djelo kroz jedinstvenu kolekciju nakita s vlastitim potpisom.

Prvo, drugo i treće mjesto Ovnak će nagraditi izradom nakita po njihovim skicama i dizajnu te financijskom podrškom u iznosu od 5,000KM, 2,500KM i 1,000KM. Uz to, nakit će biti izrađen te posebnim oznakama i policama izdvojen i pozicioniran u CM-poslovnicama širom BiH. 

ovnak

Pravo sudjelovanja imaju:

1. Svi oni koji se usude sanjati i željeti više od uobičajenog

2. Sve kreativne osobe koje se žele okušati u dizajniranju nakita;

Nakon odabrane teme, važno je držati se iste teme prilikom dizajniranja cijele kolekcije. Kombiniranje tema prilikom izrade jedne kolekcije nije dozvoljeno.

Odabrane kolekcije bit će proizvedene u ograničenoj seriji kao limitirano izdanje i bit će lansirane u sve poslovnice CM-a. 

Svoju inspiraciju pronađite u nekoj od zadanih tema: 

1. Stare civilizacije
2. Geometrija
3. Sumptuous Simplicity
4. Not Your Grandmother’s Pearls

Skice dizajna mogu biti izrađeni grafički/programski ili u formi crteža; važno je da budu jasno definiranih obrisa i kontura, kako bismo što lakše uočili željeni motiv, što je preduvjet za izradu nakita.

Portfolio treba sadržavati 10-20 fotografija (skica) različitih komada nakita (naušnice, narukvice, prstenje i ogrlice) s naglaskom na veću zastupljenost naušnica.

NAPOMENA:

Sve ideje i kreacije moraju biti originalne i ne smiju biti preuzete s interneta ili od drugog autora!

Sudjelovanjem u javnom natječaju i slanjem vlastitih prijedloga, svi prijavljeni automatski daju suglasnost autoru ovog natječaja potpunu slobodu daljnjeg korištenja, obrade i objavljivanja pristiglih radova na društvene mreže Facebook i Instagram, a sve u svrhu promocije natječaja.

Javni natječaj počinje 7. ožujka 2023. a ostaje otvoren do 10. travnja 2023. 

Svoje prijave možete slati na mail: dizajner@ovnak.com ili poslati poštom na adresu Ovnaka.

Registiraj se za sudjelovanje na natječaju

Izvor: www.akta.ba