Home » Lumiwings uspostavlja redovnu avioliniju Tuzla – Istanbul, karte u prodaji
BiH

Lumiwings uspostavlja redovnu avioliniju Tuzla – Istanbul, karte u prodaji

Aviokompanija Lumiwings, prvi puta sa Međunarodnog aerodroma Tuzla, uspostavlja avioliniju za Istanbul (Turska) već tokom ovog, zimskog reda letenja, a prvi let iz Tuzle za Istanbul planiran je za 5. mart ove godine.

Planirani letovi će se obavljati dva puta sedmično (utorkom i nedjeljom), a zainteresovani putnici već od danas, na web stranici kompanije Lumiwings, mogu kupiti karte po promotivnoj cijeni od 51 euro u jednom smjeru.

Tim je ispunjeno još jedno od datih obećanja za uspostavu direktne redovne linije iz Tuzle za Istanbul, čime Međunarodni aerodrom Tuzla širi mrežu atraktivnih destinacija na koje se može putovati iz tuzlanske zračne luke.

Uz novouspostavljenu liniju za Istanbul  u Turskoj, tokom trenutno aktivnog zimskog reda letenja sa Međunarodnog aerodroma putnici mogu putovati i za Memmingen, Dortmund i Saarbrucken u Njemačkoj, Halmstad i Stockholm (Skavsta) u Švedskoj, Esbjerg u Danskoj, Maastricht u Holandiji te Basel (Mulhouse) u Francuskoj/Švicarskoj, saopćeno je iz Vlade TK.