Home » Domod otvara prvi salon tehnike u Tuzli, sedamnaesti po redu u BiH
Ekonomija

Domod otvara prvi salon tehnike u Tuzli, sedamnaesti po redu u BiH

Saloni tehnike DOMOD otvaraju svoj sedamnaesti po redu objekat u BiH, a prvi u Tuzli.

Saloni tehnike DOMOD otvaraju svoj sedamnaesti po redu objekat u BiH, a prvi u Tuzli.

Prodavnica ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na prvom spratu TC Belamionix i svoja vrata će svečano otvoriti 14. decembra u 10 sati.

Najveći domaći lanac salona tehnike u BiH poziva sve zaljubljenike u tehniku, ali i znatiželjnike, da im se pridruže na otvorenju prodavnice u Belamionix centru. Na površini većoj od 250m2, Domod svojim kupcima obećava najbolji izbor bijele i IT tehnike, televizora, mobitela, malih kućanskih aparata, posuđa i kućanskih aksesoara svjetski poznatih brendova: Samsung, Sony, Bosch, Vox, Philips, Gorenje, Hisense, Indesit, Whirlpool, Tefal, Rowenta, Krups, Miele i drugih.

domod

 

Otvaranjem svoje nove poslovnice, Domod Tuzla poklanja najpovoljnije mjesto za kupovinu tehnike, ali i mnoštvo pogodnosti pri kupovini koje će obradovati sve kupce. Naša vizija je da na jednom mjestu omogućimo sve što nam je potrebno za svakodnevni život u modernom domu.

Povodom svečanog otvorenja prodavnice u Belamionix centru u Tuzli, Domod je pripremio poseban program i pogodnosti za sve posjetioce: promocije, nagradne igre, senzacionalna sniženja i poklone iznenađenja.

U četvrtak, 14. decembra u 10 sati svi posjetioci nove Domod prodavnice u Tuzli, moći će se uvjeriti zašto Domod uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike.

Izvor: www.akta.ba