Home » 11. međunarodna konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj
Ekonomija

11. međunarodna konferencija o kontrolingu u Hrvatskoj

Akta.ba medijski je pokrovitelj na 11. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu u Hrvatskoj, koja će se održati 17. studenoga.

Akta.ba medijski je pokrovitelj na 11. međunarodnoj konferenciji o kontrolingu u Hrvatskoj, koja će se održati 17. studenoga, u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji. 

11. ICCC donosi sve što sada morate znati o modernom menadžmentu!

Svijet živi digitalnu transformaciju i prilično jak zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenom gospodarstvu. Upravljanje se mijenja nevjerojatnom brzinom, a nove generacije zaposlenika gotovo svakodnevno donose i nova pravila.  Na tržištu nas čeka nas dobro poznata nepredvidivost.

Upravo zato što se u modernom poslovanju isprepliću brojni faktori, od kojih su neki sasvim novi, sinergija je sada ključ uspjeha. Može uključivati sve moguće veze koje omogućuju napredak – sinergija između funkcija u poduzeću, sinergija vodstva i zaposlenika, tehnologije i ljudi, sinergija inovacija i unapređenja, učenja i razvoja, socijalna i ekološka sinergija te svakako financijska i operativna sinergija.

Teme o kojima ćemo pričati:

  • Sinergija – “the word of the year”.
  • Menadžment današnjice – kako se nose s novim izazovima.
  • Prilagodljivost, fleksibilnost, agilnost – uvjet opstanka.
  • Rast uz digitalnu transformaciju – pothvat koji traži znanje.
  • Promjene u malim i srednjim poduzećima – kako uspjeti kao i veliki.
  • Upravljanje temeljeno na informacijama – kontroling kao samorazumljivost.
  • Planiranje u modernim uvjetima – mnogo toga se mijenja.
  • Održivost i ESG – tema koja je tu da ostane.
  • Timski rad i zaposlenici kao najvažniji faktor – apsolutni centar pažnje. 

Slušat ćete o jedinstvene priče o top-temama i najaktualnijim pitanjima modernog menadžmenta i kontrolinga. Sjajni predavači iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske donose dobre vijesti i iskustva iz prve ruke.

Konferencija je namijenjena kontrolerima,  planerima, podatkovnim znanstvenicima, analitičarima podataka, vlasnicima tvrtki, vodećim menadžerima, prodaji, marketingu, nabavi, voditeljima proizvodnje, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja pružaju podršku kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima.

Prezentacije će biti na hrvatskom i engleskom jeziku uza simultani prijevod.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE, a registrirati se možete na ovoj POVEZNICI.

Izvor: www.akta.ba